Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications - cover
Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications
Attualmente non disponibile
344,48 €
344,48 €
Attualmente non disp.
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
344,48 € Spedizione gratuita
Non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
344,48 € Spedizione gratuita
Non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Non-Equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product-Specific Implications - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Non-equilibrium States and Glass Transitions in Foods: Processing Effects and Product Specific Implications presents the tactics needed to understand and control non-equilibrium states and glass transitions in food, an essential element in maintaining the shelf-life and quality of foods. After brief introductory chapters introduce the science behind non-equilibrium states and glass transitions in foods, the book details how glass transition temperature is affected by composition and the ways it influences processability and physico-chemical changes during the storage of foods, also exploring how these effects can be controlled. The second section looks at individual foods, highlighting the implications of non-equilibrium states and glass transitions within these foods. Maintaining and improving the quality of food is of upmost importance to food companies who have to ensure that the shelf life of their products is as long as possible. A large amount of research has been performed into glass transitions in food over the last few years, however there has not been a comprehensive review. This book fills that gap.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

Woodhead Publishing Series in Food Science, Technology and Nutrition
2016
Hardback
514 p.
Testo in English
229 x 152 mm
940 gr.
9780081003091
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore