Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

A Beginner's Guide to Japanese Fermentation: Healthy Home-Style Recipes Using Shio Koji, Amazake, Brown Rice Miso, Nukazuke Pickles & Much More! - Hiroko Shirasaki - cover
A Beginner's Guide to Japanese Fermentation: Healthy Home-Style Recipes Using Shio Koji, Amazake, Brown Rice Miso, Nukazuke Pickles & Much More! - Hiroko Shirasaki - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
A Beginner's Guide to Japanese Fermentation: Healthy Home-Style Recipes Using Shio Koji, Amazake, Brown Rice Miso, Nukazuke Pickles & Much More!
Disponibile in 5 giorni lavorativi
20,18 €
-5% 21,24 €
20,18 € 21,24 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
20,18 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
20,18 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
A Beginner's Guide to Japanese Fermentation: Healthy Home-Style Recipes Using Shio Koji, Amazake, Brown Rice Miso, Nukazuke Pickles & Much More! - Hiroko Shirasaki - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


Join the fermentation revolution--Japanese style! "The benefits loom large: fermented foods are anti-diabetic, anti-hypertensive, and antioxidant…and are swarming with vitamins." --Discover magazine This comprehensive do-it-yourself home fermentation guide centers on the amazing superfoods at the heart of the healthy Japanese diet. Author and fermentation expert Hiroko Shirasaki starts with easy preparations for shio koji, amazake, nukazuke and three types of miso. Then she shows you how to harness the probiotic power of these and other fermented ingredients in scores of delicious home-style recipes. Some of these fermented foods you may already know: kimchi, gochujang, mirin. Others--like umeboshi, natto, sake lees, fermented ginger and kastsuobushi--offer new perspectives on the flavorful powers of fermentation. The seasonal menus in this book contain over 95 recipes catering to a broad range of tastes: "Easy Nukazuke Pickles" (vegetables cured in a bed of fermented rice bran) offers a completely new way to unleash the power of pickling! "Amazake Fruit Yogurt" makes the perfect probiotic breakfast or snack "Shio Koji (a fermented rice-based marinade) Mushroom Soup" creates a super-nutritious and delightfully delicious twist on a favorite dish "Sea Bream and Clams Steamed in White Miso and Wine" pairs the briny sea with the natural umami of a homemade miso made with soybeans and rice "Root Vegetable Soup with Brown Rice Miso" offers a healthful twist on a classic comfort food "Mixed Sushi with Fermented Ginger" ups the antioxidant ante in a familiar favorite "Amazake Gochujang Bibimbap" brings Korean flavors to a classic lunch box dish And many more! Let miraculous microbes work their magic, infusing your daily diet with vitamins and nutrients that promote gut health, reduce hypertension and boost the immune system. The easy recipes in A Beginner's Guide to Japanese Fermentation showcase the health benefits and amazing flavors these superfoods have to offer!
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2023
Hardback
112 p.
Testo in English
254 x 191 mm
680 gr.
9784805317471
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore