Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Wok and Skillet Cookbook: 300 Recipes for Stir-Frys and Noodles - Nancie McDermott - cover
The Wok and Skillet Cookbook: 300 Recipes for Stir-Frys and Noodles - Nancie McDermott - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
The Wok and Skillet Cookbook: 300 Recipes for Stir-Frys and Noodles
Disponibilità immediata
11,84 €
-50% 23,69 €
11,84 € 23,69 € -50%
Disp. immediata
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
11,84 € Spedizione gratuita
disponibilità immediata disponibilità immediata
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
11,84 € Spedizione gratuita
disponibilità immediata disponibilità immediata
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Wok and Skillet Cookbook: 300 Recipes for Stir-Frys and Noodles - Nancie McDermott - cover

Descrizione


Not a flash in the pan, but the go-to cookbook for getting a quick and easy meal on the table in a flash. Stir-frying in a wok or skillet is a quick and simple way to prepare delicious and healthy home-cooked meals for the whole family even on the busiest of days, and woks and skillets are considered to be everyday kitchen essentials. The Wok & Skillet Cookbook is the perfect companion to these beloved specialty pans, and features 300 tasty recipes for noodles, stir-frys and more, inspired by culinary cultures around the world. Some of the internationally-inspired delicious recipe options include Peppery Basil Chicken, Gingery Beef with Spinach, Greek-Style Shrimp with Tomatoes and Lemon and Baja-Style Fish Fillets with Cabbage and Lime. The many vegetarian dishes featured in The Wok & Skillet Cookbook also provide healthy, satisfying and delightful meals. The book includes a two comprehensive glossaries: an ingredient one featuring everything from bean paste to Szechwan peppercorns and an equipment glossary which includes extensive information about woks and how to season them. Beginners will love the ease of using a very basic kitchen tool and seasoned cooks will find new favourites in this collection of inspired recipes. So grab your wok or skillet and start stirfrying!
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2019
Paperback / softback
352 p.
Testo in English
255 x 178 mm
9780778806554
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore