Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Under the Sign of the Moon: Mirazur, Mauro Colagreco - Mauro Colagreco,Laura Colagreco - cover
Under the Sign of the Moon: Mirazur, Mauro Colagreco - Mauro Colagreco,Laura Colagreco - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Under the Sign of the Moon: Mirazur, Mauro Colagreco
Disponibile in 5 giorni lavorativi
65,31 €
-5% 68,75 €
65,31 € 68,75 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
65,31 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
65,31 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Under the Sign of the Moon: Mirazur, Mauro Colagreco - Mauro Colagreco,Laura Colagreco - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


A gastronomic exploration of Mirazur, the “best restaurant in the world,” and the creative vision of chef Mauro Colagreco. Step into the magical and delicious world of chef Mauro Colagreco’s Mirazur, the three-Michelin–starred restaurant situated along the French Riviera at the foot of the mountains and overlooking the sea. Colagreco’s much-lauded cuisine takes its inspiration from the natural world and the terroir surrounding Mirazur; his personal garden, which brims with aromatic herbs and fragrant citrus trees just across from the restaurant; his Italian Argentinian heritage; and his background training with leading French chefs Bernard Louiseau, Alain Passard, Alain Ducasse, and Guy Martin. More than just a cookbook, Mauro and Laura Colagreco’s Mirazur: Under the Sign of the Moon unearths the chef’s unique vision and earth-honoring philosophy for food. The sustainable gastronomy translates into four menus, each following the lunar calendar. Food lovers will discover recipes of gastronomic excellence around four components (roots, leafs, flowers, and fruits) and journey through the gardens and orchards that have helped Mirazur grow to become the best restaurant in the world. Among the recipes included are: Turnip and Shellfish Tartlet; Carrot, Kumquat, and Pork Belly Terrine; Menton Onion, Caramote Shrimp, and Red Shiso; Celery Root and Squid Tagliatelle; Lamb Millefeuille; Radicchio Ravioli and Wild Boar Consommé; Petit Pois and Elderflower Ragout; Osmanthus, Langoustine, and Green Apple, Baby Fava Bean Tartlett and Pistachio, Mallard and Quince Terrine; Chia, Citron, and Venison Tartare; Raspberries and Verbena. With Color Photography by Matteo Carassale
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2024
Hardback
296 p.
Testo in English
311 x 241 mm
9781419774232
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore