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River Cottage Veg Every Day! - Hugh Fearnley-Whittingstall - cover
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River Cottage Veg Every Day! - Hugh Fearnley-Whittingstall - cover

Descrizione


Why don't we eat more veg? They're healthy, cost-effective and, above all, delicious. Hugh Fearnley-Whittingstall believes that we should all be eating more of the good stuff, as he explains in this brilliant book. He's come up with an abundance of veg-tastic recipes, including a warm salad of grilled courgettes, lemon, garlic, mint and mozzarella, a winter giant couscous salad with herbs and walnuts, radishes with butter and salt, lemony guacamole, linguine with mint and almond pesto and cherry tomatoes, baby carrot risotto, new potato gnocchi, a summer stir-fry with green veg, ginger, garlic and sesame, a winter stir-fry with Brussels sprouts, shiitake mushrooms and five-spice, a cheesy tomato tart, a spring onion gallette, roast jacket chips with merguez spices and spiced yoghurt, curried bubble and squeak, scrambled eggs and asparagus with lemon, tomato gazpacho, pea and parsley soup, roast squash wedges, baba ganoush, beetroot houmous, spinach pasties and barbecued corn on the cob. With over 200 recipes and vibrant photography from Simon Wheeler, River Cottage Veg Every Day is a timely eulogy to the glorious green stuff.
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Dettagli

2018
Hardback
416 p.
Testo in English
246 x 189 mm
1406 gr.
9781408888520

Conosci l'autore

Hugh Fearnley-Whittingstall, famoso chef inglese e pluripremiato scrittore, giornalista radiofonico e attivista per l’alimentazione sostenibile, ha condotto per oltre quindici anni la serie River Cottage per il canale televisivo britannico Channel Four. Da questo programma è nata l’omonima collana di libri di cucina. Lo chef vive con la famiglia nel Devon, a poca distanza dal River Cottage in cui insegna e organizza eventi legati alla sua passione per i prodotti locali e stagionali. Per Gribaudo ha firmato la prima edizione di Vegetariano gourmand (2012) e 3 ingredienti perfetti per piatti Gourmand (2013).

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