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My Year of Meats - Ruth Ozeki - cover
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My Year of Meats - Ruth Ozeki - cover
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Descrizione


In a single eye-opening year two women, worlds apart, experience parallel awakenings. In New York, Jane Takagi-Little lands a job producing a Japanese television show sponsored by an American meat-exporting business, exposing some unsavoury truths - about the meat industry and herself. In Tokyo, housewife Akiko Ueno diligently prepares the recipes from Jane's programme. Struggling to please her husband, she increasingly doubts her commitment to the life she has fallen into. As Jane and Akiko both battle to assert their individuality on opposite sides of the globe, they are drawn together in a startling story of strength, courage and love.
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Dettagli

Canons
2022
Paperback / softback
448 p.
Testo in English
198 x 129 mm
297 gr.
9781786898999

Conosci l'autore

Ruth Ozeki

1956, New Haven (Connecticut)

È nata in Connecticut da padre americano e madre giapponese. Scrittrice pluripremiata e monaca buddhista zen (dal giugno 2010), Ruth Ozeki è regista di numerosi film indipendenti che sono stati acclamatissimi dalla critica. Affiliata del Brooklyn Zen Center, vive tra New York e Vancouver. È autrice di romanzi: My Year of Meats (1998), tradotto in Italia con il titolo Carne e pubblicato da Einaudi nel 1998, con cu ha vinto il Kiriyama Pacific Rim Award, il Imus/Barnes and Noble American Book Award, e lo Special Jury Prize of the World Cookbook Awards a Versailles; All Over Creation (2002), cui è stato attribuito il Willa Literary Award for Contemporary Fiction (non pubblicato in Italia); e A Tale for the Time Being (2013), finalista al Man Booker Prize nel 2013,...

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