Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Milk Street 365: The All-Purpose Cookbook for Every Day of the Year - Christopher Kimball - cover
Milk Street 365: The All-Purpose Cookbook for Every Day of the Year - Christopher Kimball - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Milk Street 365: The All-Purpose Cookbook for Every Day of the Year
Disponibile in 3 settimane
47,12 €
-5% 49,60 €
47,12 € 49,60 € -5%
Disp. in 3 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
47,12 € Spedizione gratuita
disponibile in 3 settimane disponibile in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
47,12 € Spedizione gratuita
disponibile in 3 settimane disponibile in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Milk Street 365: The All-Purpose Cookbook for Every Day of the Year - Christopher Kimball - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


365 essential recipes and tons of foundational resources to make you a more confident cook-from the James Beard Award winning team at Christopher Kimball's Milk Street This is Milk Street's new and comprehensive guide to today's recipe repertoire, full of fresh flavors and simple yet game-changing techniques. This is everyday cooking you actually want to cook every day. Milk Street 365 is both inspiration and reference for the contemporary kitchen, with recipes that will change the way you cook at home==from soups, stews and salads to flatbreads, pizzas and noodles. Dishes include: - Velvety Turkish Scrambled Eggs with Yogurt - Vietnamese Pork and Scallion Omelette - Butter Beans in Tomato Sauce with Dill and Feta - Thai Green Curry Chicken and Vegetables - Taiwanese Five-Spice Pork with Rice - Garlic-Rosemary Burgers with Taleggio Sauce - Cheese-Crisped Pinto Bean Quesadillas - Plus deep dives into ingredients, pantry basics, and foundational techniques that every cook should master. You'll learn better ways to roast chicken (hint: flat birds crisp better, and seasonings stay in place when slid under the skin) and discover bold finishes for chops and steaks (think a slather of cilantro-lime sauce or a smear of miso butter). Here, fundamental recipes and their nearly endless variations are paired with lessons on the art and science of good cooking. Sidebars and charts deliver valuable guidance about the tools, ingredients and techniques that comprise the modern kitchen. It's a 360-degree approach for all 365 days of the year.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2024
Hardback
640 p.
Testo in English
220 x 274 mm
2380 gr.
9780316538688
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore