Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

From Salt to Jam: Make Kitchen Magic With Sauces, Seasonings And More Flavour Sensations - Katrina Meynink - cover
From Salt to Jam: Make Kitchen Magic With Sauces, Seasonings And More Flavour Sensations - Katrina Meynink - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
From Salt to Jam: Make Kitchen Magic With Sauces, Seasonings And More Flavour Sensations
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
26,12 €
-5% 27,50 €
26,12 € 27,50 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
26,12 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
26,12 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
From Salt to Jam: Make Kitchen Magic With Sauces, Seasonings And More Flavour Sensations - Katrina Meynink - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


It's flavour-powered cooking made easy: From Salt To Jam offers foolproof recipes for hardworking condiments - pastes, dressings, sauces, seasonings and jams - that unlock 100 just-plain-delicious meals for the whole family. Cook, mum, and straight-talking kitchen superstar Katrina Meynink knows how hard it can be to get dinner on the table. The columnist for popular Australian website Good Food has mastered the art of 'throw in a bowl and call it a meal' wizardry. Discover delicious hacks and time-saving tips to get off the culinary treadmill and make memorable dishes from midweek to Saturday night. Use the ultimate ranch dressing to make slow roasted spiced brisket, or perfect caramel sauce to whip up smoky no-churn ice cream. Tahini dressing powers a Middle Eastern-inspired lasagne, while olive tapenade transforms savoury French toast. With everything from chicken salt to jalapeno jam, lemon curd to spicy harissa, this brilliant book is your guide to sauce-laden, cook-it-again success.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2023
Paperback / softback
256 p.
Testo in English
248 x 190 mm
920 gr.
9781743798904
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore