Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Franco Manca, Artisan Pizza to Make Perfectly at Home - Giuseppe Mascoli,Bridget Hugo - cover
Franco Manca, Artisan Pizza to Make Perfectly at Home - Giuseppe Mascoli,Bridget Hugo - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Franco Manca, Artisan Pizza to Make Perfectly at Home
Disponibile in 5 giorni lavorativi
17,80 €
-5% 18,74 €
17,80 € 18,74 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
17,80 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
17,80 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Franco Manca, Artisan Pizza to Make Perfectly at Home - Giuseppe Mascoli,Bridget Hugo - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


The quest for the perfect homemade pizza is over - national pizza chain Franco Manca reveal their iconic recipes for home cooks to recreate. With two dough recipes - their famous slow-rising sourdough and a yeast version - and over 50 topping combinations, there's a pizza for everyone. Featuring classic Franco Manca favourites such as Margherita or Chorizo, and interesting topping combinations such as Pancetta, Caramelised Onion & Blue Cheese, there are also recipes for the more experimental cooks, such as Radicchio, Smoked Mozzarella & Pig's Cheek cured by you at home. The soft and easily digestible crust is the perfect base for experimenting with toppings, and tips are included for making your own sauces, flavoured oils, preserving your tomatoes and curing your meat, meaning you can fully personalise your pizza. Aimed at the home cook who doesn't have a traditional woodburning oven, the recipes have been adapted so you can make tray pizzas, fried pizzas or pizzas in an iron skillet - an ingenious substitute for the oven stone. Use either a pizza stone or a heavy baking tray and still get great results. With simple ingredients and simple steps you will improve your cooking and produce pizzas of exceptional quality.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2013
Hardback
128 p.
Testo in English
240 x 196 mm
640 gr.
9780857832177
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore