Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Food Supply Chain Management and Logistics: From Farm to Fork - Samir Dani - cover
Food Supply Chain Management and Logistics: From Farm to Fork - Samir Dani - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Food Supply Chain Management and Logistics: From Farm to Fork
Attualmente non disponibile
70,14 €
70,14 €
Attualmente non disp.
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
70,14 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
70,14 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Food Supply Chain Management and Logistics: From Farm to Fork - Samir Dani - cover

Descrizione


WINNER: ACA-Bruel 2015 - Prix des Associations With the growth of the food industry come unique logistics challenges, new supply routes, demand dynamics and investment re-shaping the future of the food logistics industry. It is therefore important for the food industry to innovate both with regards to demand management and sustainability of food sources for a growing population. Food Supply Chain Management and Logistics provides an accessible and essential guide to food supply chain management, considering the food supply chain from 'farm to fork'. Samir Dani shows the reader how to stay ahead of the game by keeping abreast of global best practice, harnessing the very latest technology and squeezing efficiency and profit from increasingly complex supply chains. Food Supply Chain Management and Logistics covers essential topics in food supply chain management, including: food supply chain production and manufacturing; food logistics; food regulation, safety and quality; food sourcing; food retailing; risk management; food innovation; technology trends; food sector and economic regeneration; challenges in International food supply chains; triple bottom-line trends in the food sector; food security and future challenges. Winner of the 2015 Prix des Associations, this book has been commended for its comprehensive coverage of the design, governance, supporting mechanisms and future challenges in the food supply chain.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2015
Paperback / softback
280 p.
Testo in English
235 x 155 mm
430 gr.
9780749473648
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore