Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Food and Cooking of Peru - Flor Deliot - cover
Food and Cooking of Peru - Flor Deliot - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Food and Cooking of Peru
Disponibile in 5 giorni lavorativi
18,99 €
-5% 19,99 €
18,99 € 19,99 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
18,99 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
18,99 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Food and Cooking of Peru - Flor Deliot - cover

Descrizione


This book helps you discover the vibrant food of Peru, one of the most delicious and ancient cuisines of the world. It explores the fascinating roots of Peruvian eating traditions, from its roots in the Inca culture, to the rich inheritance of the Spanish Conquistadors, and the later immigrant influences of the Moorish, Genovean, French and Chinese. It is a comprehensive guide to the local ingredients and how to use them, from chillies and limes to maize and yucca. The fantastic collection of authentic recipes includes snacks and street foods, delicious chilli-infused main courses, a rich variety of vegetable dishes, and tempting sweetmeats and desserts. The book includes more than 300 stunning photographs, specially commissioned with complete nutritional information given for every recipe. This beautiful new book includes many favourite dishes, such as the irresistible little pastries, Empanaditas, the popular street food Humitas and Butifarras, but it also introduces dishes that have yet to travel further than the borders of Peru. These include tasty soups that are meals in themselves, delicious corn, potato and bean side dishes, fish in spicy sauces, and tempting sweets and desserts that reflect the Peruvian love of almonds and pastry. Peru's cuisine is a triumph of fusion cooking; more than any other cuisine it is a unique blend of the ancient with the modern, bound together by an extraordinary geographical diversity, and fuelled by an abundance of natural ingredients. With this book you can explore Peruvian food, and feast on dishes that combine the old world with the new.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2009
Hardback
128 p.
Testo in English
9781903141687
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore