Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

AfriCali: Recipes from My Jikoni (A Cookbook) - Kiano Moju - cover
AfriCali: Recipes from My Jikoni (A Cookbook) - Kiano Moju - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
AfriCali: Recipes from My Jikoni (A Cookbook)
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
29,69 €
-5% 31,25 €
29,69 € 31,25 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
29,69 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
29,69 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
AfriCali: Recipes from My Jikoni (A Cookbook) - Kiano Moju - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


NAMED A BEST COOKBOOK OF SUMMER 2024 by FORBES and FOOD & WINE African cuisine is infused with Californian culture to create delicious, unique meals in this beautiful fusion cookbook. Kiano Moju was born to a Kenyan mother and a Nigerian father and raised in California. While she spent her summer breaks in Kenya, her home in the states during the school year held African house parties where Nigerian jollof rice, moin moin (steamed bean cakes), roasted chicken legs, and plantains were a common part of life. On weekends and special occasions, they would make Kenyan dishes like samosas, sauteed collard greens, barbecued meat, and other favorites from her childhood including Ethiopian and Eritrean recipes. As Kiano says, “Californian cuisine embraces the flavors of its immigrant communities while celebrating the state’s agriculture and the flavors of fresh produce,” and that’s the concept behind her cooking. AfriCali is not a traditional cookbook, but rather one inspired by the delicious meals Kiano has experienced in life. The recipes are unfussy but dedicated to flavor including: Peri Peri Butter Herby Harissa Lentil Nuggets Cherry Tomato Kachumbari Kijani Seafood Pilau Chicken and Okra Wet Fry Berbere Braised Short Ribs Coconut and Cardamom Mandazi Garlic Butter Chapos Pili Pili Pineapple Margarita The gorgeous food photography as well as photos from the author’s travels in Africa make this a cookbook like no other. Dive in and enjoy the delicious, unique meals that the whole family will love.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2024
Hardback
272 p.
Testo in English
254 x 203 mm
1157 gr.
9781668002131
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore