Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Adding Value to Fruit Wastes: Extraction, Properties, and Industrial Applications - cover
Adding Value to Fruit Wastes: Extraction, Properties, and Industrial Applications - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Adding Value to Fruit Wastes: Extraction, Properties, and Industrial Applications
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
184,06 €
-5% 193,75 €
184,06 € 193,75 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
184,06 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
184,06 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Adding Value to Fruit Wastes: Extraction, Properties, and Industrial Applications - cover

Descrizione


Adding Value to Fruit Wastes: Extraction, Properties, and Industrial Applications provides the latest technologies used in fruit waste to extract, isolate, and characterize functional, active compounds and their diversified pharmacological, food, agricultural, and industrial applications. Divided in three sections, the book explores emerging technologies for the extraction of functional components, discusses value-added components, and works as a guide to its applications. The book also covers fruit wastes for extracting starch to provide more cereal crops available as food, besides supporting the efficient utilization of fruit wastes to bring opportunities for extraction of functional components in a sustainable manner for food applications. Written by a team of experts in the field, this book provides technicians, researchers, food technology experts, food industry personnel, and academia with value addition to the fruit waste and a lot more opportunities for extraction of functional components in a sustainable manner for food applications.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2024
Paperback / softback
508 p.
Testo in English
276 x 216 mm
450 gr.
9780443138423
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore