Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Persepolis: Vegetarian Recipes from Peckham, Persia and beyond - Sally Butcher - cover
Persepolis: Vegetarian Recipes from Peckham, Persia and beyond - Sally Butcher - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Persepolis: Vegetarian Recipes from Peckham, Persia and beyond
Disponibile in 5 giorni lavorativi
35,62 €
-5% 37,50 €
35,62 € 37,50 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
35,62 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
35,62 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Persepolis: Vegetarian Recipes from Peckham, Persia and beyond - Sally Butcher - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


The part-time vegetarian who was identified in Sally’s first book, Veggiestan, has become a thing. Great swathes of the population are now eschewing meat for the best part of the week in favour of healthier, vegetable–based alternatives. The appetite for new ways to brighten your broccoli, add sparkle to your spinach and titillate your tomatillos has never been greater. Since opening her vegetarian café within her shop Persepolis, Sally has seen an explosion of interest in her Middle Eastern-influenced vegetarian dishes. Inspired by the food Sally serves up daily to her hungry customers, this sequel to Veggiestan, ventures a little further from the Middle Eastern shores, deserts and mountain ranges to other continents and beyond... The book still mostly draws on Sally’s experience in Mediterranean and Middle Eastern cuisine, but once again she looks to all parts of the globe for vegetarian recipes (and stories). Persepolis brings you the most outstanding (and fun) ways of feeding without meat or fish, stopping along the way for a chat with the residents and a bit of sightseeing. 150 new recipes, including more vegan recipes/alternatives, offer a fantastic variety of ideas for the vegetarian cook.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2016
Hardback
256 p.
Testo in English
246 x 189 mm
1090 gr.
9781910496886
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore