Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints: 350+ amazing tips for seasoned chefs and aspirational cooks - Glynn Christian - cover
The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints: 350+ amazing tips for seasoned chefs and aspirational cooks - Glynn Christian - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints: 350+ amazing tips for seasoned chefs and aspirational cooks
Disponibile in 5 giorni lavorativi
15,75 €
-5% 16,58 €
15,75 € 16,58 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
15,75 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
15,75 € Spedizione gratuita
disponibile in 5 giorni lavorativi disponibile in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Basic Basics Kitchen Hacks and Hints: 350+ amazing tips for seasoned chefs and aspirational cooks - Glynn Christian - cover

Descrizione


TV chef and food journalist Glynn Christian has been making cooks and chefs say Gosh! for over 40 years as he shared how ingredients work, demonstrated better techniques and revealed culinary secrets. This handbook collects over 300 of Glynn's gosh-factor hacks, explaining how best to handle garlic, why dull pasta is better, how to judge a Pavlova, how to make the frilly crusts on Portuguese egg tarts and why it should be 'thumbs-up' on kitchen knives. There's a better way to roast nuts, a simpler way to bone small fish, a more reliable way to wok and a ban on foil tents. Plus frozen olives to keep a straight-up martini ice-cold. This book is the eleventh in Grub Street's best-selling The Basic Basics series, previous titles include The Basic Basics Combination and Microwave Handbook, The Basic Basics Home Freezing Handbook, The Basic Basics How to Cook from A-Z, and The Basic Basics Jams, Preserves and Chutneys Handbook.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

The Basic Basics Series
2021
Paperback / softback
112 p.
Testo in English
234 x 153 mm
9781911667100
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore