Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Yeast Physiology and Biotechnology - Graeme M. Walker - cover
Yeast Physiology and Biotechnology - Graeme M. Walker - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Yeast Physiology and Biotechnology
Attualmente non disponibile
214,01 €
-5% 225,27 €
214,01 € 225,27 € -5%
Attualmente non disp.
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
214,01 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
214,01 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Yeast Physiology and Biotechnology - Graeme M. Walker - cover

Descrizione


Yeasts are the world's premier industrial micro-organisms. In addition to their wide exploitation in the production of foods, beverages and pharmaceuticals, yeasts also play significant roles as model eukaryotic cells in furthering our knowledge in the biological and biomedical sciences. In order for modern biotechnology to fully exploit the activities of yeasts, it is essential to appreciate aspects of yeast cell physiology. In recent years, however, our knowledge of yeast physiological phenomena has lagged behind that of yeast genetics and molecular biology. Yeast Physiology and Biotechnology redresses the balance by linking key aspects of yeast physiology with yeast biotechnology. Individual chapters provide broad and timely coverage of yeast cytology, nutrition, growth and metabolism - important aspects of yeast cell physiology which are pertinent to the practical uses of yeasts in industry. The final chapter reviews traditional, modern and emerging biotechnologies in which roles of yeasts in the production of industrial commodities and their value in biomedical research are fully discussed. Relevant aspects of classical and modern yeast genetics and molecular biology are fully integrated into the appropriate chapters. This up-to-date and fully referenced book is aimed at advanced undergraduate and postgraduate bioscience students,but will also prove to be a valuable source of information for yeast researchers and technologists.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

1998
Paperback / softback
362 p.
Testo in English
250 x 190 mm
709 gr.
9780471964469
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore