Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Transforming Food Systems: The Quest for Sustainability - Dave Watson - cover
Transforming Food Systems: The Quest for Sustainability - Dave Watson - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Transforming Food Systems: The Quest for Sustainability
Disponibilità in 3 settimane
212,97 €
-5% 224,18 €
212,97 € 224,18 € -5%
Disp. in 3 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
212,97 € Spedizione gratuita
disponibilità in 3 settimane disponibilità in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
212,97 € Spedizione gratuita
disponibilità in 3 settimane disponibilità in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Transforming Food Systems: The Quest for Sustainability - Dave Watson - cover

Descrizione


There is an almost universal recognition that modern agri-food supply chains are unsustainable. They are seen as both contributing to and vulnerable to climate change, too reliant on environmentally-damaging synthetic inputs, as undermining biodiversity, generating significant losses and waste and failing to deliver the nutritious food required for a healthy, balanced diet. Transforming food systems: The quest for sustainability addresses one of the greatest global challenges of our time: how to reform food systems so they are more sustainable but still able to produce the food we need. The book traces the evolution of the current global food production system and reviews competing approaches to achieving more sustainable production, starting with ‘reformist’ approaches which promote new technologies as a way forward, such as genetic modification and synthetic foods. This collection also considers the pros and cons of ‘progressive’ approaches, such as regenerative and organic agriculture, as well as the more radical solutions which seek to achieve a more fundamental reform of the food system. As the world tackles the central question of how food should be produced in the future, this book provides readers with an authoritative guide to the various solutions on offer and how to assess which road we should take.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

Burleigh Dodds Series in Agricultural Science
2024
Hardback
456 p.
Testo in English
229 x 152 mm
9781786764553
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore