Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Swedish Food and Cooking - Anna Mosesson - cover
Swedish Food and Cooking - Anna Mosesson - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Swedish Food and Cooking
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
20,18 €
-5% 21,24 €
20,18 € 21,24 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
20,18 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
20,18 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Swedish Food and Cooking - Anna Mosesson - cover

Descrizione


Discover the delights of this distinctive Scandinavian cuisine, in a beautiful new book about an increasingly fashionable - and healthy - way of cooking. This work contains 60 delectable Swedish recipes - including regional dishes such as fried mustard herrings, homemade black pudding with fresh lingon and pancetta, reindeer stroganoff, and waffles with spiced blueberry compote. It features a fascinating overview of the history of food in Sweden and its unique cuisine, an expert guide to all the authentic ingredients, how to source them (and use suitable alternatives), and how to prepare and cook them in the traditional Swedish style. This new book is a magnificent guide to the culinary delights of Sweden, serving up a captivating feast of food and photography. Traditional Swedish cooking is hearty and based around fish (fresh from Sweden's extensive coastline and lakes), meat (from venison to reindeer) and potatoes. Husmanskost, meaning traditional every day fare, is exemplified in the smorgasbord buffet, which encompasses many of Sweden's most characteristic and tasty recipes - including the many pickled herring dishes, salads, regional cheeses, gravlax or cured salmon, cured meats, pickles, Swedish meatballs, rye bread and lingonberry preserves. Featuring 60 mouth-watering recipes and packed with over 200 sumptuous colour photographs, this book is a must-have for anyone wanting to sample the specialist culinary delights of Sweden and its various provinces from Westmannia to Lapland.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2006
Hardback
128 p.
Testo in English
9781903141410
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore