Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Summer's Lease: How to Cook Without Heat - Thom Eagle - cover
Summer's Lease: How to Cook Without Heat - Thom Eagle - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Summer's Lease: How to Cook Without Heat
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
20,18 €
-5% 21,24 €
20,18 € 21,24 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
20,18 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
20,18 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Summer's Lease: How to Cook Without Heat - Thom Eagle - cover

Descrizione


From the author of the Fortnum & Mason Debut Food Book of 2019, Summer's Lease looks at the cooking techniques we use instead of heat which, in letting us step away from the stove, lend themselves perfectly to summer eating: breaking, salting, souring and ageing. The long dog days of a tiring summer are no time to be a cook. A few charred sardines are of course a wonderful thing, but there the grill sits, pouring out heat into the already-hot kitchen; anyone with any sense who wants charred sardines is somewhere close to the seaside.... It is a time when you might, if you weren’t so hot, wonder what it means to cook at all. Is there cooking without fire...? We understand that when we say something is cooked, we mean it has been heated; but we also understand that a cook does much more than just cooking. The chopping, the beating, the marinating, the dressing... What cooks do is best defined not by the word “cooking”, but by the idea of metamorphosis. Cooks transform ingredients. Through recipes and meanderings, award-winning food writer Thom Eagle explores what it means to create dishes without a reliance on fire and flame, and offers a unique and tantalising glimpse inside the mind of a chef.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2020
Hardback
224 p.
Testo in English
234 x 153 mm
550 gr.
9781787135338
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore