Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Staging the Table in Europe - 1500-1800 - Deborah L. Krohn - cover
Staging the Table in Europe - 1500-1800 - Deborah L. Krohn - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Staging the Table in Europe - 1500-1800
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
38,00 €
-5% 40,00 €
38,00 € 40,00 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
38,00 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
38,00 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Staging the Table in Europe - 1500-1800 - Deborah L. Krohn - cover

Descrizione


A first of its kind exploration of early modern European culinary history. Staging the Table in Europe represents the first book-length study of sixteenth- and seventeenth-century illustrated handbooks for cooking and dining that provided instruction for nearly every element of the dining experience, from expertly carving meats and fruits to folding napkins into animal forms, performing tableside magic tricks, and creating tablescapes for courtly banquets. Deborah L. Krohn opens a window into a world of culinary spectacle and sheds light on what became a pan-European culture of elaborate performance surrounding the preparation and presentation of food. Krohn shows that the rise of instructional manuals followed the decline of formalized, in-person modes of craft education, such as guilds and familial instruction. More broadly, she demonstrates how these manuals illuminate the material and social worlds of their readers. Beautifully illustrated, Staging the Table in Europe reveals the rich material culture that accompanied lavish banquets and state events as well as everyday dining, enabling readers to imagine the tastes, smells, and sights of Europe's early modern culinary world.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2023
Paperback / softback
200 p.
Testo in English
7 x 10 mm
9781941792360
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore