Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Spectroscopic Methods in Food Analysis - cover
Spectroscopic Methods in Food Analysis - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Spectroscopic Methods in Food Analysis
Attualmente non disponibile
373,63 €
373,63 €
Attualmente non disp.
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
373,63 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
373,63 € Spedizione gratuita
attualmente non disponibile attualmente non disponibile
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Spectroscopic Methods in Food Analysis - cover

Descrizione


Given the inherent complexity of food products, most instrumental techniques employed for quality and authenticity evaluation (e.g., chromatographic methods) are time demanding, expensive, and involve a considerable amount of manual labor. Therefore, there has been an increasing interest in simpler, faster, and reliable analytical methods for assessing food quality attributes. Spectroscopic Methods in Food Analysis presents the basic concepts of spectroscopic methods, together with a discussion on the most important applications in food analysis. The determination of product quality and authenticity and the detection of adulteration are major issues in the food industry, causing concern among consumers and special attention among food manufacturers. As such, this book explains why spectroscopic methods have been extensively employed to the analysis of food products as they often require minimal or no sample preparation, provide rapid and on-line analysis, and have the potential to run multiple tests on a single sample (i.e., non-destructive). This book consists of concepts related to food quality and authenticity, that are quite broad, given the different demands of the manufacturer, the consumer, the surveillance and the legislative bodies that ultimately provide healthy and safe products.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

Food Analysis & Properties
2017
Hardback
664 p.
Testo in English
254 x 178 mm
1292 gr.
9781498754613
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore