Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Social Food: Home Cooking Inspired by the Flavors of the World - Shirley Garrier,Mathieu Zouhairi - cover
The Social Food: Home Cooking Inspired by the Flavors of the World - Shirley Garrier,Mathieu Zouhairi - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
The Social Food: Home Cooking Inspired by the Flavors of the World
Disponibilità in 3 settimane
41,94 €
-5% 44,15 €
41,94 € 44,15 € -5%
Disp. in 3 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
41,94 € Spedizione gratuita
disponibilità in 3 settimane disponibilità in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
41,94 € Spedizione gratuita
disponibilità in 3 settimane disponibilità in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Social Food: Home Cooking Inspired by the Flavors of the World - Shirley Garrier,Mathieu Zouhairi - cover

Descrizione


The most exciting name in the Parisian culinary scene, The Social Food was founded by the duo Shirley Garrier and Mathieu Zouhairi, partners both at work and in life. Known for their popular Instagram account, they are chefs, photographers, food stylists, and restaurant consultants but above all, they are passionate about food. Natives of the South of France a region particularly renowned for its culinary traditions Garrier s family is Vietnamese while Zouhairi boasts Moroccan origins. Their multicultural heritage comes through in their unique approach to food, which is enhanced by their passion for travel, exotic ingredients, and new techniques. In this modern cookbook, the duo present an exciting fusion of French, Japanese, Vietnamese, Italian, and Spanish culinary traditions with recipes comprising five (or fewer) ingredients. Organized according to type of dish sandwiches, rice, soups, desserts, pasta the plates radiate with vibrancy and flavour. From a sardine banh mi and mushroom rigatoni to Japanese rice and a sweet potato mont blanc, each dish is perfectly adapted for the modern home chef making this beautiful volume a testament to creative, sustainable cuisine.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2022
Hardback
320 p.
Testo in English
279 x 229 mm
9780847872596
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore