Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Meat Paradox: 'Brilliantly provocative, original, electrifying' Bee Wilson, Financial Times - Rob Percival - cover
The Meat Paradox: 'Brilliantly provocative, original, electrifying' Bee Wilson, Financial Times - Rob Percival - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
The Meat Paradox: 'Brilliantly provocative, original, electrifying' Bee Wilson, Financial Times
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
22,55 €
-5% 23,74 €
22,55 € 23,74 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
22,55 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
22,55 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Meat Paradox: 'Brilliantly provocative, original, electrifying' Bee Wilson, Financial Times - Rob Percival - cover

Descrizione


Our future diet will be shaped by diverse forces. It will be shaped by novel technologies and the logic of globalisation, by geopolitical tensions and the evolution of cultural preferences, by shocks to the status quo - pandemics and economic strife, the escalation of the climate and ecological crises - and by how we choose to respond. It will also be shaped by our emotions. It will be shaped by the meat paradox. 'Should we eat animals?' was, until recently, a question reserved for moral philosophers and an ethically minded minority, but it is now posed on restaurant menus and supermarket shelves, on social media and morning television. The recent surge in popularity for veganism in the UK, Europe and North America has created a rupture in the rites and rituals of meat, challenging the cultural narratives that sustain our omnivory. In The Meat Paradox, Rob Percival, an expert in the politics of meat, searches for the evolutionary origins of the meat paradox, asking when our relationship with meat first became emotionally and ethically complicated. Every society must eat, and meat provides an important source of nutrients. But every society is moved by its empathy. We must all find a way of balancing competing and contradictory imperatives. It is essential reading for anyone interested in the origins of our empathy, the psychology of our dietary choices, and anyone who has wondered whether they should or shouldn't eat meat.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2022
Hardback
384 p.
Testo in English
238 x 164 mm
620 gr.
9781408713815
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore