Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Low-Fat Top Secret Recipes: Creating Kitchen Clones of America's Favorite Brand-Name Foods: A Cookbook - Todd Wilbur - cover
Low-Fat Top Secret Recipes: Creating Kitchen Clones of America's Favorite Brand-Name Foods: A Cookbook - Todd Wilbur - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Low-Fat Top Secret Recipes: Creating Kitchen Clones of America's Favorite Brand-Name Foods: A Cookbook
Disponibilità in 2 settimane
26,60 €
26,60 €
Disp. in 2 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
26,60 € Spedizione gratuita
disponibilità in 2 settimane disponibilità in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
26,60 € Spedizione gratuita
disponibilità in 2 settimane disponibilità in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Low-Fat Top Secret Recipes: Creating Kitchen Clones of America's Favorite Brand-Name Foods: A Cookbook - Todd Wilbur - cover

Descrizione


#1 bestselling Top Secret Recipes series with more than 4 million books sold! Todd Wilbur, the irrepressible restaurant recipe knockoff artist, is back. Thanks to Wilbur's latest Top Secret mission-to re-create some of America's most popular food products without the fat-readers can now feast guilt-free on their favorite snacks. The easy-to-follow recipes, along with Wilbur's patented blueprint illustrations, are guaranteed to produce healthier homemade treats that taste identical to the real thing-like Nabisco Reduced-Fat Oreo Cookies or Entenmann's Light Low-Fat Cinnamon Rolls. Wilbur also tackles some familiar restaurant delights, including Bennigan's Buffalo Chicken Sandwich, McDonald's Arch Deluxe and Egg McMuffin, and Wendy's Chicken Caesar Fresh Stuffed Pita-concocting them all at a fraction of the calories and at a fraction of the cost. Once again, the intrepid Todd Wilbur goes where no food writer has gone before-and proves that when it comes to providing recipes for food that diners really want to eat, he is the peoples' choice.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2000
Paperback / softback
256 p.
Testo in English
229 x 151 mm
277 gr.
9780452281493
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore