Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Hooked: How We Became Addicted to Processed Food - Michael Moss - cover
Hooked: How We Became Addicted to Processed Food - Michael Moss - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Hooked: How We Became Addicted to Processed Food
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
15,20 €
-5% 16,00 €
15,20 € 16,00 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
15,20 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
15,20 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Hooked: How We Became Addicted to Processed Food - Michael Moss - cover

Descrizione


NEW YORK TIMES BESTSELLER From the #1 New York Times bestselling author of Salt Sugar Fat comes a "gripping" (The Wall Street Journal) expose of how the processed food industry exploits our evolutionary instincts, the emotions we associate with food, and legal loopholes in their pursuit of profit over public health. "The processed food industry has managed to avoid being lumped in with Big Tobacco-which is why Michael Moss's new book is so important."-Charles Duhigg, author of The Power of Habit Everyone knows how hard it can be to maintain a healthy diet. But what if some of the decisions we make about what to eat are beyond our control? Is it possible that food is addictive, like drugs or alcohol? And to what extent does the food industry know, or care, about these vulnerabilities? In Hooked, Pulitzer Prize-winning investigative reporter Michael Moss sets out to answer these questions and to find the true peril in our food. Moss uses the latest research on addiction to uncover the shocking ways that food, in some cases, is even more addictive than alcohol, cigarettes, and drugs. Our bodies are hardwired for sweets, so food giants have developed fifty-six types of sugar to add to their products and ways to exploit our evolutionary preference for fast, ready-to-eat foods. Moss goes on to show how the processed food industry -- including major companies like Nestle, Mars, and Kellogg's -- has not only tried to hide the addictiveness of food but to actually exploit it. As obesity rates continue to climb, manufacturers are now claiming to add ingredients that can effortlessly cure our compulsive eating habits. A gripping account of the legal battles, insidious marketing campaigns, and cutting-edge food science that have brought us to our current public health crisis, Hooked lays out all that the food industry is doing to exploit and deepen our addictions, and shows us why what we eat has never mattered more.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2022
Paperback / softback
304 p.
Testo in English
198 x 128 mm
211 gr.
9780753556344

Conosci l'autore

Michael Moss

1955, Eureka (California)

Reporter al New York Times sin dal 2000.Prima di arrivare al Times, Mr. Moss è stato reporter per il Wall Street Journal, il New York Newsday, l'Atlanta Journal-Constitution, il Daily Sentinel a Grand Junction, Colorado, e l'High Country News a Lander, Wyoming.È stato finalista per il Premio Pulitzer nel 2006 per il suo reportage sulla mancanza di armature protettive per i soldati di stanza in Iraq.È l'autore di "Palace coup: the inside story of Harry and Leona Helmsey", bestseller pubblicato da Doubleday. È stato professore aggiunto alla Scuola di giornalismo della Columbia University. Nel 1983 ha realizzato un reportage sulla spedizione della parete ovest dell'Everest, in Nepal.Ha studiato all'Università di San Francisco. Vive a Brooklyn con sua moglie,...

Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore