Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Hartwood: Bright, Wild Flavors from the Edge of the Yucatán - Christine Muhlke,Eric Werner,Mya Henry - cover
Hartwood: Bright, Wild Flavors from the Edge of the Yucatán - Christine Muhlke,Eric Werner,Mya Henry - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Hartwood: Bright, Wild Flavors from the Edge of the Yucatán
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
38,00 €
-5% 40,00 €
38,00 € 40,00 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
38,00 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
38,00 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Hartwood: Bright, Wild Flavors from the Edge of the Yucatán - Christine Muhlke,Eric Werner,Mya Henry - cover

Descrizione


Winner, IACP Cookbook Award for Culinary Travel Named a Best & Most Beautiful Cookbook of the Year by Bon Appétit, Cooking Light, Departures, Fine Cooking, Food52, Fort Worth Star-Telegram, Los Angeles Times, San Francisco Chronicle, T: The New York Times Style Magazine, Vice, Yahoo!, and more The best things happen when people pursue their dreams. Consider the story of Eric Werner and Mya Henry, an intrepid young couple who gave up their restaurant jobs in New York City to start anew in the one-road town of Tulum, Mexico. Here they built Hartwood, one of the most exciting and inspiring restaurants in the world. Mya Henry took on the role of general manager, seeing to the overall operations and tending to the guests, while Eric Werner went to work magic in the kitchen. The food served at Hartwood is “addictive,” says Noma chef René Redzepi, adding, “It’s the reason people line up for hours every single day to eat there, even though their vacation time is precious.” Werner’s passion for dazzling flavors and natural ingredients is expertly translated into recipes anyone can cook at home. Every dish has a balance of sweet and spicy, fresh and dried, oil and acid, without relying heavily on wheat and dairy. The flavoring elements are simple—honeys, salts, fresh and dried herbs, fresh and dried chiles, onions, garlic—but by using the same ingredients in different forms, Werner layers flavors to bring forth maximum deliciousness. The recipes are beautifully photographed and interspersed with inspiring, gorgeously illustrated essays about this setting and story, making Hartwood an exhilarating experience from beginning to end.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2015
Hardback
304 p.
Testo in English
280 x 232 mm
1440 gr.
9781579656201
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore