Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Food Culture in Italy - Fabio Parasecoli - cover
Food Culture in Italy - Fabio Parasecoli - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Food Culture in Italy
Disponibilità in 2 settimane
84,00 €
84,00 €
Disp. in 2 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
84,00 € Spedizione gratuita
disponibilità in 2 settimane disponibilità in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
84,00 € Spedizione gratuita
disponibilità in 2 settimane disponibilità in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Food Culture in Italy - Fabio Parasecoli - cover
Chiudi

Promo attive (0)

Descrizione


There is keen interest in the exquisite yet simple Italian cuisine and Italian culture. This volume provides an intimate look at how Italians cook, eat, and think about food today. It describes the cornucopia of foodstuffs and classic ingredients. An overview of the typical daily routine of meals and snacks gives a good feel for the everyday life. The changing roles of women are explored with a discussion of the inroads that convenience foods are making. In addition, the current concerns about the food supply, the benefits of the Mediterranean diet, and the slow food movement are tied in to the debates on these issues in the United States. Food is one of the main reasons why many Americans travel to Italy. Yet, the fascination with Italian cuisine is not all about health or taste. There is much more to it. Italian food is perceived and portrayed in the media as representing a whole lifestyle: Italians live la dolce vita, leisurely eating and drinking with friends and families, families are still important, and communities are close knit. The reality of Italian society is more complex, and this volume offers a balanced view of Italian culture and identity through its foodways.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

Food Culture around the World
2004
Hardback
256 p.
Testo in English
235 x 156 mm
539 gr.
9780313327261
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore