Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Edible Wild Plants and Herbs: A compendium of recipes and remedies - Pamela Michael - cover
Edible Wild Plants and Herbs: A compendium of recipes and remedies - Pamela Michael - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
Edible Wild Plants and Herbs: A compendium of recipes and remedies
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
29,69 €
-5% 31,25 €
29,69 € 31,25 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
29,69 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
29,69 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Edible Wild Plants and Herbs: A compendium of recipes and remedies - Pamela Michael - cover

Descrizione


This is the perfect guide for every budding forager. Exquisitely illustrated with full-colour paintings of all the plants and herbs in the book, ranging from dandelion and sorrel to sea beet and samphire, Edible Wild Plants and Herbs is both a cookbook and field guide to the identification and use of foodstuffs from the wild. There are almost 400 recipes covering nearly 100 different plant varieties and the illustrations, drawn from life by one of the country’s leading botanical artists, show the edible parts of the plants at their peak time for picking. In addition there is a calendar indicating what plants to look for at each season of the year, information on where the plants are found and how to identify them. In the past the home kitchen provided a family with all its medicines and cosmetics as well as its food, wine, pickles and preserves. Our ancestors were resourceful and imaginative and very much in tune with nature; this book recaptures their harmonious, sustainable way of life by setting down for the modern reader all that knowledge and lore. There are recipes for soups, sauces, main dishes, salads, pickles, jams, sorbets, as well as teas, syrups and lotions. Published originally in 1980 under the title All Good Things Around Us, this book became a classic work on the subject. It has been entirely revised and updated and redesigned with new recipes and information.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2022
Hardback
240 p.
Testo in English
246 x 185 mm
9781911667346
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore