Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Dorito Effect: The Surprising New Truth About Food and Flavor - Mark Schatzker - cover
The Dorito Effect: The Surprising New Truth About Food and Flavor - Mark Schatzker - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
The Dorito Effect: The Surprising New Truth About Food and Flavor
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
22,55 €
-5% 23,74 €
22,55 € 23,74 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
22,55 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
22,55 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Dorito Effect: The Surprising New Truth About Food and Flavor - Mark Schatzker - cover

Descrizione


A lively argument from award-winning journalist proving the key to reversing health crisis lies in the overlooked link between nutrition and flavour: “The Dorito Effect is one of the most important health and food books I have read” (Dr. David B. Agus, New York Times bestselling author).   We are in the grip of a food crisis. Obesity has become a leading cause of preventable death, after only smoking. For nearly half a century we’ve been trying to pin the blame somewhere, fat, carbs, sugar, wheat, high-fructose corn syrup. But that search has been in vain, because the food problem that’s killing us is not a nutrient problem. It’s a behavioural problem, and it’s caused by the changing flavour of the food we eat.   Ever since the 1940s, with the rise of industrialized food production, we have been gradually leeching the taste out of what we grow. Simultaneously, we have taken great leaps forward in technology, creating a flavour industry, worth billions annually; in an attempt to put back the tastes we’ve engineered out of our food. The result is a cuisine that increasingly resembles the paragon of flavour manipulation: Doritos. As food becomes increasingly bland, we dress it up with calories and flavour chemicals to make it delicious again. We have rewired our palates and our brains, and the results are making us sick and killing us.   With in-depth historical and scientific research, The Dorito Effect casts the food crisis in a fascinating new light, weaving an enthralling tale of how we got to this point and where we are headed. 
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2016
Paperback / softback
272 p.
Testo in English
213 x 140 mm
222 gr.
9781476724232
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore