Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Dishoom: The first ever cookbook from the much-loved Indian restaurant - Shamil Thakrar,Kavi Thakrar,Naved Nasir - cover
Dishoom: The first ever cookbook from the much-loved Indian restaurant - Shamil Thakrar,Kavi Thakrar,Naved Nasir - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
Dishoom: The first ever cookbook from the much-loved Indian restaurant
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
32,06 €
-5% 33,75 €
32,06 € 33,75 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
32,06 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
32,06 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Dishoom: The first ever cookbook from the much-loved Indian restaurant - Shamil Thakrar,Kavi Thakrar,Naved Nasir - cover

Descrizione


THE SUNDAY TIMES BESTSELLER 'A love letter to Bombay told through food and stories, including their legendary black daal' Yotam Ottolenghi At long last, Dishoom share the secrets to their much sought-after Bombay comfort food: the Bacon Naan Roll, Black Daal, Okra Fries, Jackfruit Biryani, Chicken Ruby and Lamb Raan, along with Masala Chai, coolers and cocktails. As you learn to cook the comforting Dishoom menu at home, you will also be taken on a day-long tour of south Bombay, peppered with much eating and drinking. You'll discover the simple joy of early chai and omelette at Kyani and Co., of dawdling in Horniman Circle on a lazy morning, of eating your fill on Mohammed Ali Road, of strolling on the sands at Chowpatty at sunset or taking the air at Nariman Point at night. This beautiful cookery book and its equally beautiful photography will transport you to Dishoom's most treasured corners of an eccentric and charming Bombay. Read it, and you will find yourself replete with recipes and stories to share with all who come to your table. 'This book is a total delight. The photography, the recipes and above all, the stories. I've never read a book that has made me look so longingly at my suitcase' Nigel Slater
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2019
Hardback
400 p.
Testo in English
265 x 180 mm
1415 gr.
9781408890677
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore