Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Classic Recipes of Finland - Hill Anja - cover
Classic Recipes of Finland - Hill Anja - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 1 lista dei desideri
Classic Recipes of Finland
Disponibilità in 5 giorni lavorativi
7,12 €
-5% 7,50 €
7,12 € 7,50 € -5%
Disp. in 5 gg lavorativi
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
7,12 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
7,12 € Spedizione gratuita
disponibilità in 5 giorni lavorativi disponibilità in 5 giorni lavorativi
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
Classic Recipes of Finland - Hill Anja - cover

Descrizione


This book features traditional food and cooking in 25 authentic dishes. You can discover the unexpected delights of Finland's hearty cuisine in this little book on Finnish food and cooking. You can explore the wide range of fresh, seasonal ingredients in more than 25 recipes, ranging from classic dishes such as Baltic Herrings with Caper Butter, and Cloudberry Mousse, to fusion recipes that reveal diverse influences, such as Reindeer Pot au Feu, and Russian-inspired Easter Bread. The introduction offers a concise overview of this exciting culinary tradition, plus a guide to the main ingredients of the country. It is illustrated with wonderful photographs by William Lingwood of practical steps and final dishes. The spellbinding landscape of Finland is dominated by more than 180,00 lakes and 175,000 islands with vast expanses of unspoilt boreal forests. Wild meat, seasonal berries, indigenous vegetables and freshwater fish abound and, combined with traditional cooking methods such as baking, casseroling and pickling, have resulted in a healthy, hearty and seasonal culinary tradition.These delicious recipes offer a tantalizing taste of both historical and contemporary Finnish cooking. There are age-old classics such as Crayfish Soup, and Trout with Cucumber and Horseradish, as well as more recent adaptions such as Karelian Hot-Pot, and Lingonberry and Semolina Pudding. Packed with beautiful photography, cook's tips, variations and nutritional information for each recipe, this unique little book is a must for anyone interested in learning about this fascinating cuisine.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2017
Hardback
64 p.
Testo in English
9780754830405
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore