Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider - Christopher Shockey,Kirsten K. Shockey - cover
The Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider - Christopher Shockey,Kirsten K. Shockey - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
The Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider
Disponibilità in 3 settimane
31,44 €
-5% 33,10 €
31,44 € 33,10 € -5%
Disp. in 3 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
31,44 € Spedizione gratuita
disponibilità in 3 settimane disponibilità in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
31,44 € Spedizione gratuita
disponibilità in 3 settimane disponibilità in 3 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Big Book of Cidermaking: Expert Techniques for Fermenting and Flavoring Your Favorite Hard Cider - Christopher Shockey,Kirsten K. Shockey - cover

Descrizione


Best-selling authors and acclaimed fermentation teachers Christopher Shockey and Kirsten K. Shockey turn their expertise to the world of fermented beverages in the most comprehensive guide to home cidermaking available. With expert advice and clear, step-by-step instructions, The Big Book of Cidermaking equips readers with the skills they need to make the cider they want: sweet, dry, fruity, farmhouse-style, hopped, barrel-aged, or fortified. The Shockeys’ years of experience cultivating an orchard and their experiments in producing their own ciders have led them to a master formula for cidermaking success, whether starting with apples fresh from the tree or working with store-bought juice. They explore in-depth the different phases of fermentation and the entire spectrum of complex flavor and style possibilities, with cider recipes ranging from cornelian cherry to ginger, and styles including New England, Spanish, and late-season ciders. For those invested in making use of every part of the apple, there’s even a recipe for vinegar made from the skins and cores leftover after pressing. This thorough, thoughtful handbook is an empowering guide for every cidermaker, from the beginner seeking foundational techniques and tips to the intermediate cider crafter who wants to expand their skills.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2020
Paperback / softback
336 p.
Testo in English
228 x 202 mm
843 gr.
9781635861136
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore