Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

The Art of Eating In: How I Learned to Stop Spending and Love the Stove - Cathy Erway - cover
The Art of Eating In: How I Learned to Stop Spending and Love the Stove - Cathy Erway - cover
Dati e Statistiche
Wishlist Salvato in 0 liste dei desideri
The Art of Eating In: How I Learned to Stop Spending and Love the Stove
Disponibilità in 2 settimane
24,40 €
24,40 €
Disp. in 2 settimane
Chiudi
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
24,40 € Spedizione gratuita
disponibilità in 2 settimane disponibilità in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
ibs
24,40 € Spedizione gratuita
disponibilità in 2 settimane disponibilità in 2 settimane
Info
Nuovo
Altri venditori
Prezzo e spese di spedizione
Chiudi

Tutti i formati ed edizioni

Chiudi
The Art of Eating In: How I Learned to Stop Spending and Love the Stove - Cathy Erway - cover

Descrizione


Named one of Publishers Weekly's most exciting cookbook deals, Cathy Erway's timely memoir of quitting restaurants cold turkey speaks to a new era of conscientious eating. An underpaid, twentysomething executive assistant in New York City, she was struggling to make ends meet when she decided to embark on a Walden-esque retreat from the high-priced eateries that drained her wallet. "The Art of Eating In" reports on the delectable results of her twenty-four-month experiment, with thirty original recipes included. What began as a way to save money left Erway with a new appreciation for the simple pleasure of sharing a meal with friends at home, a trove of original recipes, and a greater awareness of take-out food waste and whether her ingredients were ethically grown. She also explored the antirestaurant underground of supper clubs and cook-offs, and immersed herself in an array of alternative eating lifestyles from freeganism to picking tasty greens in the park. "The Art of Eating In" is a personal journey that transforms the reader as it transformed the writer, about the joy of getting back in the kitchen and turning something seemingly ordinary into something completely extraordinary.
Leggi di più Leggi di meno

Dettagli

2011
Paperback / softback
336 p.
Testo in English
202 x 136 mm
283 gr.
9781592406043
Chiudi
Aggiunto

L'articolo è stato aggiunto al carrello

Chiudi

Aggiungi l'articolo in

Chiudi
Aggiunto

L’articolo è stato aggiunto alla lista dei desideri

Chiudi

Crea nuova lista

Chiudi

Chiudi

Siamo spiacenti si è verificato un errore imprevisto, la preghiamo di riprovare.

Chiudi

Verrai avvisato via email sulle novità di Nome Autore